January 24, 2015

blogging tru henpon

Pepagi dah update blog...bila mood tu ON kann..bila-bila masa pon eksaited nak update blog..haha..😅😅


Okeh gambar takde kaitan dengan post..haha...

sebenarnye ade sebab kenape macam rajin je update blog ni...sebabnyee update gune henponnn...laaaa kenapelaaa sebelom nie tak gune henpon ajoo..haha..sebelom ni kalo nak update blog on laptop..pastu tunggu anak-anak tido...nak on laptop tu yang malas..tu yang jadi tunggak menunggak tu...aishhh kenape la tak terpikir guna henpon je..kenapeee!!!
😑😑

tapi gie tak gune apps blogger pon ni..dah download apps tu tapi disebabkan emel henpon and emel blog lain so macam leceh nak add another account...so try gune google ajo..ehh!macam senang je...macam gune laptop jugakk rupenye..bezanye skrin tak lah selebor laptop or pc kan...tapi dah kira okey la..lagi senang nak update blog...i likeeee!!😃😃😃


in syaa Allah akan update banyak-banyak lagi kat blog...the main reason..nie aje yang bole anak-anak bace and tau ape yang mereka lalui..heeee....

1 comment:

  1. Sama la ngn kita ni. Skrng update pkai tipon je. :)

    ReplyDelete

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



**MuhammaD ArsyaD bin ShahruL AzuanDi**BoRn On 12 Sept 2010**3.09 kG**
**NuR AmaNi binti ShahruL AzuanDi**BorN on 07 Nov 2011**3.11 kG**
_____________________________
[SPECIAL DATE]
** 26 August 1985_sEe tHe woRld..Alhamdulillah..
**30 May 2009_Change ThE StaTus To MrS HaZirah..
**12 Sept 2010_Be A IbU to My KiD..
______________________________
HOME SITEMAP DISCLAIMER