April 17, 2017

Nenas Madu Johor

menarik tak tajuk post petang ni?jangan mengidam pulak!haha


storynya begini...haritu on the way balik dari rumah adik ipar kat Kemaman ada singgah beli nenas kat satu hentian ni...kat area kertih..lupa nama tempat tu!haha...rupanya yang jual tu senior masa sekolah menengah dulu..hihi..kami pun borong lah!mertua pun sama!sedapppp...manis leting!


makan macam tu je!tak payah nak cicah apa-apa dah..

so semalam gie try open order..try post kat facebook..Alhamdulillah ada yang respon..hihi

nenas ni kawan amik dari Johor...fresh dari ladang tau!

in syaa Allah yang order sekitar kuala terengganu, hari rabu or khamis ni gee cod ye...

harga murah je RM 10 per pack...dalam 1 pack ada 3 biji nenas size besar or 4 biji nenas size kecik..rasa sama je..manisssss sangatttt!!


yang diluar kuala terengganu harap bertenang ye..hehe..kalau korang nak, boleh kumpul order..kita tengok macam mana..hehe

tak sabar tunggu nenas sampai!!

No comments:

Post a Comment

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



**MuhammaD ArsyaD bin ShahruL AzuanDi**BoRn On 12 Sept 2010**3.09 kG**
**NuR AmaNi binti ShahruL AzuanDi**BorN on 07 Nov 2011**3.11 kG**
_____________________________
[SPECIAL DATE]
** 26 August 1985_sEe tHe woRld..Alhamdulillah..
**30 May 2009_Change ThE StaTus To MrS HaZirah..
**12 Sept 2010_Be A IbU to My KiD..
______________________________
HOME SITEMAP DISCLAIMER