April 7, 2017

Skinvigorate Mary Kay

salam semua..lama pulak tak update kan..biasalah rutin harian yang super awesome macam ni lah..kadang-kadang free kekadang tu bz manjang...

post nie gee nak share pasal Skinvigorate Mary Kay...apa tu?untuk yang tak tahu, skinvigorate ni mesin kecik..digunakan untuk cuci muka so kita tak payah guna tangan..tekan butang so mesin tu berfungsi..hahha...


video

gie ada upload video skinvigorate tu..hopefully korang dapat lah view ye..hehe

apa yang menariknya...lepas pakai, kulit muka rasa sangat berbeza..biasa kita cuci muka dengan tangan,jari kita kan..bila guna skinvigorate kulit lagi lah rasa best!bersih!

nak tahu details korang whatsapp gee k..

hazirah mohd
013 9219135
Beauty Consultant Mary Kay


2 comments:

  1. hehehe haaa yang ni la yang ni.. best best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..skinvigorate ni ye?best kan?sebab dia bersih kulit kita lebih bersih dari guna tangan kan..hehe

      Delete

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



**MuhammaD ArsyaD bin ShahruL AzuanDi**BoRn On 12 Sept 2010**3.09 kG**
**NuR AmaNi binti ShahruL AzuanDi**BorN on 07 Nov 2011**3.11 kG**
_____________________________
[SPECIAL DATE]
** 26 August 1985_sEe tHe woRld..Alhamdulillah..
**30 May 2009_Change ThE StaTus To MrS HaZirah..
**12 Sept 2010_Be A IbU to My KiD..
______________________________
HOME SITEMAP DISCLAIMER