July 31, 2015

welcome home HUSBAND!!

Yeayyy!!husband dah dapat keje kat sini!lebih kurang setahun pjj..sangat tak best laaa...bulan puasa tahun lepas dia kerja kat Besut...i duk kuala ganu..so ok lagi la selang 3 hari dia balik..pastu abis projek dapat keje kuantan...dah pon 2 bulan keje sana..siap intai umah sewa lagi...rumah sewa banyak..tapi tak mampu nak sewa..kalau ada yang ok mesti tak sempat...macam takde rezeki jee...

tu la..perancangan Dia adalah yang terbaik...patutlah susah sangat nak jumpa rumah  sewa..rupanya ex contractor ( ex pon boleyy ) husband offer balik keje...kat area bandar KT nie je...gaji pon lebih kurang dengan kuantan tu..cumanya tak dapat transport la...kira ok la sebab kat sini dekat dengan family..ada apa hal kejap je sampai...

masa bulan puasa sempat jugak 2 kali trip pegi kuantan..stay umah company husband punye..pegi tu pon sebab rumah tu ada husband je..orang lain nak masuk lepas raye..soo dah nama housewife kan..memang free la kalo nak ke mana mana..hehehe...best jugak bandar kuantan...meriahh..nak shopping pon best...heeeee...



ikotkan dia last keje harini sebab ujung bulan kan..i dah excited nak pegi kuantan pegi amek beliau..bole la panjang langkah ke kolumpo..hahahhaha...tapi husband cakap hold dulu..tunggu gaji mashukk bole la nak chowww..takot jugak company tak nak bayar gaji..sepatutnya semalam dah pegi kuantan..nie nak kena tunggu dia roger balik la...heee...

kalo bab berjalan sanggup drive ke kuantan..heeeee....haa..cinonet sekalian haruslah excited jugak...weeeeee

bila husband dah start keje sini bole la selalu kuar jalan jalan..eh!!dia takde keluar je..bawak anak anak pegi playground..beli barang..tapi feel tu lain la..tak best tak cukup korum..hahahaha....

katenye esok kalau clear bole la pegi kuantan...so kite tunggu je lah..hahaha

1 comment:

  1. blogwalking sambil follow sini
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



**MuhammaD ArsyaD bin ShahruL AzuanDi**BoRn On 12 Sept 2010**3.09 kG**
**NuR AmaNi binti ShahruL AzuanDi**BorN on 07 Nov 2011**3.11 kG**
_____________________________
[SPECIAL DATE]
** 26 August 1985_sEe tHe woRld..Alhamdulillah..
**30 May 2009_Change ThE StaTus To MrS HaZirah..
**12 Sept 2010_Be A IbU to My KiD..
______________________________
HOME SITEMAP DISCLAIMER